Gazeteci Lütfiye Pekcan ilk romanını imzaladı

GAZETECİ Lütfiye Pekcan, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde '3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır' isimli ilk romanını imzaladı.

F5HABER F5HABER
Gazeteci Lütfiye Pekcan ilk romanını imzaladı

GAZETECİ Lütfiye Pekcan, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde '3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır' isimli ilk romanını imzaladı.

Gazeteci Lütfiye Pekcan, Bodrum Milta Marina Çarşısı'ndaki D&R Kitabevi'nde düzenlenen imza gününde '3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır' isimli ilk romanını imzaladı. Evli ve bir çocuk annesi olan Pekcan'ın (48), Alfa Kitap Yayınevi'nden geçen mayıs ayında basılan, 300 sayfalık romanının imza gününe ünlü isimler de katıldı. Yönetmen, yazar Gani Müjde, eşi oyuncu Belma Canciğer Müjde, tiyatro ve dizi oyuncusu Zuhal Yalçın, 'Bu Tarz Benim' yarışmasının yapımcısı Caner Erdem, program sunucusu Ebru Keser Erda, Pekcan'a kitaplarını imzalattı.

Romanını 1 yılda tamamlandığını belirten Pekcan, "Yetimhanede büyüyen, adeta aile gibi olan 3 kadın Yasemin, Zeynep ve Didem'in hikayesini yazdım. Yasemin bir cinayete kurban gidiyor ve kitap bunun üzerinden devam ediyor. Sürpriz ve sır bir son ile bitiyor. Aşk, evlilik, aldatma, entrika ve sırlarla dolu bu mücadele aslında sadece Yasemin, Zeynep ve Didem'in değil milyonlarca kadının bu coğrafyada var olma savaşını anlatan bir kitap. Kitapta aşkı arayan, iş hayatıyla yuva kurma hayali arasına sıkışan umutsuz iş kadınlarının, 40 yaşına gelmiş ama anne olmak hasretiyle yanan kadınların, mesleklerine aşık ama işyeri entrikalarından bıkan kadınların hikayesi var. İhanete uğrayan, aldatılan kadınların ve şiddete, tacize uğrayan kadınların hikayesini anlattım. Okuyanlar, kendilerinden ya da çevrelerinden bir örnek bulacak" dedi.

Yaklaşık iki saat boyunca kitaplarını imzalayan Lütfiye Pekcan'ı eşi Ömer Ayaz Pekcan da yalnız bırakmadı. Lütfiye Pekcan kitaplarını imzalarken, bir yandan da okuyucuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI


(DHA - Nilüfer DEMİR)
SONRAKİ HABER