Güneş Sigorta hissesi neden tavan oldu?

Vakıfbank’ın, Güneş Sigorta ve Vakıf Emeklilik paylarının TVF (Varlık Fonu) tarafından kurulacak bir şirkete devri için görüşmelere başlaması haberinin ardından Güneş Sigorta GUSGR hissesi tavan oldu.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Güneş Sigorta hissesi neden tavan oldu?

Vakıfbank’ın, Güneş Sigorta ve Vakıf Emeklilik paylarının TVF (Varlık Fonu) tarafından kurulacak bir şirkete devri için görüşmelere başlaması haberinin ardından GUSGR hissesi 2,43 fiyatla tavan yaptı.

Hissede daha sonra bir miktar satış gelse de günün ilk yarısında Güneş Sigorta hissesi yüzde 18 primle günün en çok yükselen hissesi oldu.

CANLI BORSA VERİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Vakıfbank, Güneş Sigorta'nın sermayesinin %56,39'unu temsil  eden hisseler ile Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ'nin sermayesinin %53,90'ını temsil eden hisselerin Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ ("TVF") tarafından kurulacak bir şirket tarafından devralınmasına  ilişkin olarak TVF ile görüşmelere başladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER