Aykan Atik: "Ankaragücü'nün hasreti Süper Lig şampiyonluğudur"

Erzurum'daki Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 2'inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Ankaragücü'nde, Teknik Direktör Aykan Atik, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aykan Atik: "Ankaragücü'nün hasreti Süper Lig şampiyonluğudur"

Teknik direktör Aykan Atik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak için Erzurum'a geldiklerini söyledi.

Kampa katılacak futbolcuların olduğunu ve geçen yılki kadroyu muhafaza etmeye çalıştıklarını ifade eden Atik, "Kendi tesislerimizde başlangıcı yaptık ve kampa tek tek katılanlar var. Moke ve Kitsiou var onlar da gelecek ve kadromuzun gücü geçen seneki gibi devam edecek." diye konuştu.

Atik, takımın geçen sezon iyi performans gösterdiğini belirterek, geçen yılın ikinci yarısında takımın gösterdiği performansın iyi olduğunu dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER