Tolga Ünlü süresiz kadro dışı bırakıldı

18 yıl sonra yer aldığı Spor Toto Süper Lig’de sezona hızlı bir başlangıç yaptıktan sonra düşüşe geçen Altay, yıllar sonra kavuştuğu Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda da umduğunu bulamadı. Yedek sağ bek Tolga Ünlü süresiz kadro dışı bırakıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tolga Ünlü süresiz kadro dışı bırakıldı

Efsane futbolcusu ve takımın Süper Lig hasretine son veren mevcut teknik direktörü Mustafa Denizli’nin ismini taşıyan evindeki ilk maçında Hatayspor’a, dün de lider Trabzonspor’a 2-1’lik skorlarla boyun eğen İzmir temsilcisi, umut veren oyununu skora yansıtamayarak hayal kırıklığı yaşattı. Alsancak’taki 2 karşılaşmada da jeneriklik gollerle öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan İzmir temsilcisi tehlikeli bölgeden uzaklaşma fırsatını kaçırdı.

İzmir’de 24 Eylül’de Beşiktaş’ı 2-1 yendikten sonra çıktığı 11 müsabakada galibiyet yüzü göremeyerek düşme hattı sınırına gelen Altay, bu periyotta 8 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Ligde 3 aydır taraftarının yüzünü güldüremeyen siyah-beyazlılar, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı ilk yarının son maçında Kasımpaşa’yı dize getirerek yeni yıla mutlu girmeyi hedefliyor. Takımına olan güvenini her fırsatta dile getiren Teknik Direktör Mustafa Denizli, ara transfer döneminde 1 ya da 2 takviyeye ihtiyaç duyduklarını, transfer yapamamaları durumunda bile üst sıralara tırmanacaklarına inandığını ifade etti.

CEBRAİL’İN BURUK SEVİNCİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER