Caster Semenya, Ronaldo'nun 'Corona' rekorunu darmadağın etti!

Corona virüsü salgını sebebiyle evinde kalan insanlara 'ab crunch'ta meydan okuyan Cristiano Ronaldo'yu tartışmalı atlet Caster Semenya farklı şekilde geride bıraktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Caster Semenya, Ronaldo'nun 'Corona' rekorunu darmadağın etti!

Poırtekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Corona virüsü salgını sebebiyle evlerinde kalan insanların spor yapmaları için bir video çekmiş ve karın kaslarını geliştirmek için yapılan 'ab crunch' hareketinde bütün dünyaya meydan okumuştu.

Ronaldo, meydan okuma videosunda 45 saniyede 142 'ab crunch' yapmıştı. Instagram'ın en çok takipçili kullanıcısı olan Ronaldo'yu ise sürpriz bir isim geride bıraktı. Hem de 34 farkla.

2012 ve 2016'da kadınlar 800 metrede olimpiyat altın madalyası kazanan Güney Afrikalı atlet Caster Semenya, Ronaldo'nun meydan okumasında 45 saniyede 176 'ab crunch' yaparak Portekizli yıldıza fark attı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER