Bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler

Dünya da görülen salgınlar yavaş yavaş ülkemizde de görülmeye başladı ve doğal olarak bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler ve yiyecekler neler olduğu da merak konusu olmaya başladı. Bir çok hastalığa karşı önlem almanın yolu sağlıklı yiyecekler ve içecekler tüketmekten geçer. Eğer sizde bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler neler olduğunu merak ediyorsanız "bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler" haberimize göz atın.

POSTA POSTA
Bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler

Salgınlardan korunmak ve önlem almak için en güvenilir yöntem temizliğe dikkat etmekle birlikte bağışlık sistemini güçlendiren içecekler ve yiyecekler tüketmektir. Eğer sizde bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler neler olduğunu merak ediyorsanız "bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler" haberimize göz atın.

Bağışıklık sistemini güçlendiren içecekler

Sıkma meyve suları

Meyveler içerisinde bulundurduğu vitaminler sayesinde bağışıklığınızı güçlendirir ve vücut dirayetini artırır. Taze sıkma meyve suları da bağışıklık sistemini güçlendirmek konusunda oldukça etkilidir. Portakal suyu, nar suyu, havuç suyu, elma suyu gibi bir çok meyve suyundan yararlana bilirsiniz.

Bitki çayları

Bitki çayları hemen hemen her hastalığa karşı bağışıklık sistemini güçlendirmekte yardımcı olur. Özellikle kuşburnu, baharatlı çaylar ve yeşil çay bu konuda oldukça etkilidir.

Kayısı ve erik çayı

Meyve suları etken koruyucular olduğu gibi meyve çayları da bu konuda oldukça fayda sağlamakta. Bunun yanı sıra sindirim sistemini de çalıştırdığı için fit kalmanızı sağlar.

Meyveli Smoothie

Hem keyifle içeceğiniz hem de bağışıklığınızı güçlendireceğiniz içeceklerden biri de smoothiedir. Kivili smoothie, yulaflı muzlu smoothie, havuçlu smoothie bu konuda size oldukça fayda sağlayacaktır.

Çorbalar en güzel bağışıklık sistemi güçlendirici besindir

Bağışıklığınızı güçlendirmek istiyorsanız bol bol taze çorbalar içmeyi tercih edin. Hastalıklara karşı şifa olan çorbalar hastalanmadan önce önlem almanın en iyi yöntemidir.

Fesleğenli enginar çorbası tarifi: Fesleğenli enginar çorbası nasıl yapılır?

Arpa şehriye çorbası tarifi: Arpa şehriye çorbası nasıl yapılır?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER