Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm fragman izle - 28 Kasım

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 45. bölümü 21 Kasım Perşembe akşamı yayınlandı. Adana’da geçen dizide birbirinden önemli olaylar yaşandı. İzleyiciler, önümüzdeki hafta yayınlanacak 46. bölümün fragmanını izlemek istiyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın 46. bölüm fragmanı...

BORSAMATİK BORSAMATİK
Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm fragman izle - 28 Kasım

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova sürükleyici hikâyesi ile dizi severler tarafından yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Az önce biten 45. bölümde Müjgan'la sorunlarını halletmeye çalışan Yılmaz yeni bir barışma adımı atmıştı. Ancak bu adım sonucunda Yılmaz ve Demir yeniden restleşmişti. Bakalım önümüzdeki hafta yayınlanacak 46. bölümde neler olacak? İzleyiciler de şimdiden 46. bölüm fragmanını aramaya başladı.

İşte 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin 46. bölüm fragmanı...

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER