için kaldı

Putin tercüme hatası sebebiyle Almancasını konuşturdu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Soçi'de Alman girişimcilerle düzenlenen bir toplantı sırasında yaşanan simultane tercüme hatasını fark edince Almanca konuşmaya başladı. Doğu Almanya'da KGB ajanı olarak görev yaptığı bilinen Putin'in dil becerisi dikkat çekti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Putin tercüme hatası sebebiyle Almancasını konuşturdu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Soçi kentinde Alman girişimcilerle bir araya geldi. Girişimcilerle yaptığı toplantı sırasında tercüme hatası yaşandığını fark eden Putin, Almanca olarak, "Yanlış olan ne?" dedi.

Putin'in verdiği tepki kahkaha tufanına yol açtı. Bir süre daha Almanca konuşan Rus lider, "Anlattıklarımı daha sonra söyletrm. Çok da ilgi çekici şeyler değildi." diyerek gülümsedi. Espirili sözlerinin ardından Putin konuşmasını Rusça olarak sürdürdü.

Putin'in Almanca konuştuğu anlara dair görüntüler sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekoru kırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER