Beşiktaş'ta Rosier ve Rıdvan'dan beraberlik yorumu! "Sergen Hoca söylemişti"

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında yara alan Lider Beşiktaş'ta Rosier ve Rıdvan, karşılaşmayı değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Rosier ve Rıdvan'dan beraberlik yorumu! "Sergen Hoca söylemişti"

Skor avantajını koruyamadıklarını belirten Rosier, "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Burada sadece bir puan kaybettik. 2-0'dan sonra skoru korumalıydık. Taraftarımız müsterih olsun, biz şampiyon olacağız." dedi.

Rıdvan Yılmaz ise "Üzgünüz ama önümüzde 7 maç var. Sergen Hoca'mız da demişti kimse 8'de 8 yapamaz diye. Hala lideriz. Yoğun fikstüre gireceğiz ama bütün camianın birbirine ihtiyacı var, kimsenin moral bozup üzülmesine gerek yok." diye konuştu.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Wj_qu4lWDUE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER