için kaldı

Arsene Wenger'den Avrupa Süper Ligi projesine tepki! "Kötü bir fikir..."

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin Avrupa Süper Ligi’ni kurduğunu açıklamasının ardından taraftarlar ve futbolculardan tepkiler hızla yükselmeye devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Arsene Wenger'den Avrupa Süper Ligi projesine tepki! "Kötü bir fikir..."

Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid ve Tottenham Hotspur dün yayımladıkları ortak bildiri ile Avrupa Süper Ligi organizasyonunu kurduklarını açıkladı.

Bu organizasyonun, Avrupa futbolunu belli bir grubun himayesi altına alacağını, rekabeti sona erdireceğini ve maddi anlamda kurucu kulüplerin haklarını savunduğunu düşünen taraftarlar, futbolcular, yöneticiler ve teknik adamlar, yaptıkları açıklamalar ile bu fikre karşı olduklarını ifade etti.

ANDER HERRERA: ZENGİNLERİN İNSANLARIN YARATTIĞINI ÇALMASINA İNANMIYORUM

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER