için kaldı

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteorolojiden alınan bilgilerine göre yurt genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin altında seyredecek. Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı olacağı belirtildi

GASTE24 GASTE24
Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE'DE RÜZGARIN HIZI 60 KM

Rüzgarın Marmara'nın güneyi ile Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa),Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA

Sıcaklıklarda ise önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Yapılan son tahminlere göre şehirlerimizde sıcaklık ise şöyle...

ANKARA: 19, Parçalı ve az bulutlu.

İSTANBUL: 22, Parçalı ve az bulutlu.

İZMİR: 27, Parçalı ve az bulutlu.

ADANA: 34, Parçalı ve az bulutlu.

ANTALYA: 30, Az bulutlu ve açık.

MERSİN: 31, Az bulutlu.

ESKİŞEHİR: 20, Parçalı ve az bulutlu.

KAYSERİ: 19, Parçalı ve az bulutlu.

BOLU: 21, Parçalı ve çok bulutlu.

KASTAMONU: 18, Parçalı ve çok bulutlu.

RİZE: 18, Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmur ve sağanak yağışlı.

TRABZON: 19, Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmur ve sağanak yağışlı.

AĞRI: 22, Parçalı ve az bulutlu.

ERZURUM: 18, Parçalı ve az bulutlu.

DİYARBAKIR: 29, Az bulutlu ve açık.

MARDİN: 27, Az bulutlu ve açık.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER