Hidayet Türkoğlu yeni dönem için iddialı! Açık kanal...

Türkiye Basketbol Federasyonunda (TBF) başkanlığa yeniden seçilen Hidayet Türkoğlu, yeni dönemde yapacakları çalışmalarla Türk basketbolunu daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hidayet Türkoğlu yeni dönem için iddialı! Açık kanal...

Hidayet Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin yanı sıra Harun Erdenay ve Erman Kunter'in aday olduğu TBF'nin olağan seçimli genel kurulunun demokratik bir ortamda geçtiğini dile getirdi.

Üç adayın da Türk basketboluna hizmet etmek için yola çıktığını anlatan Türkoğlu, "Seçimin lehimize sonuçlanması bizi çok mutlu etti. Camiamızla konuştuğumuzda bu sürecin iki dönemi kapsaması gerektiğini dile getiriyorduk. Bize tekrar güvenmeleri, bizi çok mutlu etti. Ne kadar teşekkür etsek az. Kulüplerimizle iyi iletişimi olan bir federasyonuz. Onların karşısına samimi duygularla, yaptıklarımız ve yapacaklarımızla çıktığımız için bize oy vermeleri bizi çok onore etti. Buradan bir kez daha tüm camiamıza teşekkür etmek istiyoruz. Çalışmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Beraber güzel işler yaptık. Önümüzdeki üç sene de basketbolu daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Hidayet Türkoğlu yeni dönem için iddialı! Açık kanal... - Resim : 1

Hidayet Türkoğlu, seçim sürecinin heyecanlı geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER