New York'un sarı araç plakalarını 65 cente çalışan mahkumlar yapıyor

New York'un kendine özgü sarı ve siyah renkli araç plakaları, saatlik çalışma ücreti ortalama 65 cent olan mahkumlar tarafından yapılıyor. Sarı ve siyah plakaların tasarımını değiştirme kararı alan New York eyaleti yönetimi, gelecek sene farklı plakalar çıkaracak, yeni araç plakaları yine mahkumlar tarafından yapılacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
New York'un sarı araç plakalarını 65 cente çalışan mahkumlar yapıyor

New York'un kendine özgü sarı ve siyah renkli araç plakaları saatlik çalışma ücreti ortalama 65 cent olan mahkumlar tarafından yapılıyor. ABD'de her eyaletin farklı tasarımlara sahip kendine özgü araç plakaları bulunuyor.

New York'un ünlü sarı ve siyah renkli araç plakaları, çoğu zaman turistik eşya olarak da karşımıza çıkıyor.  Bu plakaların dikkat çeken ilginç bir özelliği de eyaletteki mahkumlar tarafından yapılıyor olması.

New York'un kendine özgü sarı ve siyah renkli araba plakaları saatlik çalışma ücreti ortalama 65 cent olan mahkumlar tarafından yapılıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER