Dünya eve kapandı CoD Warzone oynuyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle eve kapanan oyun severler, Call of Duty Warzone’a akın etti. CoD Warzone sadece birkaç günde 15 milyondan fazla oyuncuya erişti.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Dünya eve kapandı CoD Warzone oynuyor!

Şu aralar dünya koronavirüs salgını ile çalkalanıyor. Pek çok ülkede okullar tatil edilirken, uzmanlar sıklıkla mecbur kalmadıkça evden çıkmayın uyarısı yapıyor.

Bu uyarılar pek çok ülkede hat safhaya ulaşmış durumda. Öyle ki İtalya gibi bazı ülkeler adeta sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Hal böyle olunca da F2P tarzındaki oyunlara olan ilgi arttı.

Şimdiye kadar vakit bulamadığı için oyun oynayamayan pek çok kişi soluğu PC ve konsollarının başında aldılar.

Dünya eve kapandı CoD Warzone oynuyor! - Resim : 1

Ne tesadüftür ki Call of Duty’nin ücretsiz versiyonu da tam bu aşamada kullanıma sunuldu. Battle.net, PS Store ve Xbox Store üzerinden ücretsiz olarak yayınlanan yapım oyun severlerden büyük ilgi gördü.

İlk 24 saatinde 6 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, şimdilerde 15 milyon oyuncuyu geçmiş durumda.

Oyun severlere klasik bir battle royale deneyimi sunan Call of Duty Warzone, ücretsiz olması nedeniyle yoğun ilgi görüyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyuna Türkiye’den giren oyun severler, genel itibariyle lag aldıklarını söylüyorlar. Bu lag süresinin özellikle PC tarafında çok daha uzun olduğu da iddialar arasında.

Sonuçta yeni bir oyun ve çok yoğun ilgi görüyor. Dolayısıyla bu aşamada oyunda çeşitli sorunlar ortaya çıkması son derece normal diyebiliriz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER