Galatasaray'da transfer sihirbazı Luıs Campos sahnede! Asıl hedef 70 milyon Euro

Galatasaray’ın danışmanlık için anlaştığı Portekizli futbol adamı, görevine hızlı başladı. Pena, Gomis ve Pulgar’ın transferi sonrası kadroda yer açması gereken Cimbom’un imdadına Luis Campos yetişti. Portekizli futbol adamı, Luyindama’yı Al Taawon’a önerirken; transfer tüm maliyeti, Suudi ekibi tarafından karşılanacak şekilde tamamlandı. Sözleşmeye 3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu da konuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da transfer sihirbazı Luıs Campos sahnede! Asıl hedef 70 milyon Euro

Luıs Campos ile el sıkışan ve dünyaca ünlü Portekizli futbol adamı ile çalışmaya başlayan Galatasaray’da yönetimin attığı bu adım, kısa sürede etkisini göstermeye başladı. Christian Luyindama’nın Al Taawon Kulübü’ne gidişi ve Pulgar’ın transferinde kilit rol oynayan Luis Campos’tan, sarı kırmızılıların beklentisi ise çok daha yüksek. Galatasaray, dünya futbolunda ses getiren transferlere imza atan, görev yaptığı dönemde Monaco ve Lille’e yüz milyonlarca Euro kazandıran Campos ile sezon sonunda daha büyük bir operasyona hazırlanıyor. Portekizli ismin hamlelerini ve Galatasaray’ın Campos planını Hürriyet açıklıyor.

Luyindama krizini kısa süre içinde çözdü

Inaki Pena, Bafetimbi Gomis ve Erick Pulgar’ı kadrosuna katan ve yabancı kontenjanı dolu olduğu için kadroda acilen yer açması gereken sarı kırmızılıların imdadına Luis Campos yetişti. Gözden çıkarılan Christian Luyindama için Antwerp ve Porto devreye girse de bu iki kulübe de transferi Galatasaray’ın göz ettiği menfaatler çerçevesinde gerçekleşmedi. Ayrılık yılan hikayesine dönerken Luyindama da kendisini bedelsiz dahi göndermeye hazır olan Galatasaray’dan, ligin 2. yarısındaki hak edişlerinin bir kısmını talep etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER