Londra ve Köln’de korona öfkesi

İngiltere ve Almanya’da binlerce kişi, salgın nedeniyle sıkılaşan bazı önlemleri protesto etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Londra ve Köln’de korona öfkesi

AVRUPA’da koronavirüs önlemlerine karşı gösteriler devam ediyor. Bu hafta sonu İngiltere ve Almanya’da binlerce kişi sokağa inerek, salgının ikinci dalgası nedeniyle sıkılaşan bazı önlemleri protesto etti. Londra’daki Trafalgar Meydanı’nda bir araya gelen binlerce kişi salgına karşı alınan önlemlerin insanları kontrol altına almak için büyük bir uydurmaca olduğunu iddia etti.

4 POLİS YARALANDI

İngiliz polisi gece sokağa çıkmakta ısrar eden göstericilere müdahale etti. Olaylarda 4 polis yaralanırken, 10 kişi gözaltına alındı. Almanya’da ise Köln kenti gösterilerin merkeziydi. Salgın nedeniyle geleneksel Noel Pazarı’nın kapalı kalacağı Köln’deki gösterilere katılanlar barışçıl bir şekilde dağıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER