Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi: Amacımız ligde hatırı sayılır bir kulüp olmak

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Amacımız bir yandan ligde hatırı sayılır, istikrarlı bir kulüp olabilmek, diğer taraftan da bir futbolcu fabrikası olmak" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi: Amacımız ligde hatırı sayılır bir kulüp olmak

Süper Lig ekibi Gaziantep FK ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken, Başkan Mehmet Büyükekşi kulübün hedefleri ve gelecek planlarıyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"HEDEF İLK 10"

Gaziantep şehrinin Süper Lig'de temsil edilmesinin önemini belirten Büyükekşi, "2020 yılının tüm futbol camiasına başarı getirmesini diliyorum. Tüm futbolculara özellikle Fair-Play'in ön planda olduğu, iyi, sakatlığın olmadığı, başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Gaziantep futbol takımı geçen sene ilk defa Süper Lig'e çıktı ve bu Gaziantep için gerçekten önemli bir başarıydı. Çünkü Gaziantep yıllarca Süper Lig'de temsil edilmiş bir şehir ama yeni takım ilk kez Süper Lig'e çıktı. Koymuş olduğumuz bir hedef vardı, ilk 10 içerisinde olma hedefi, bunu birçok defa tekrarlamıştım zaten. Şu an devre arasındayız, baktığımız zaman 9'uncu durumdayız fakat barajla bu durumdayız, 8'inci ve 9'uncu 24 puana sahip. Hedeflerimizin içerisindeyiz, takımımızdan, hocamızdan ve futbolcularımızdan memnunuz. Memnun olmadığımız tek şey, ilk devre birtakım şanssızlıklar yaşamamız ve çok fazla oyuncumuzun sakatlanması. Bunların bazıları geri döndü ama bazıları maalesef dönemedi. Başta santrforumuz Muğdat Çelik, hiç maç yapmadı, ikinci dönem de sakatlıktan dolayı yapamayacak. Aynı şekilde orta saha oyuncumuz Tetteh dizinden ameliyat oldu, 8 maç oynayabildi. Büyük ihtimal ikinci devre de oynayamayacak çünkü geçirdiği ameliyat çok önemliydi. Bunun dışında sonuçlara baktığımızda memnunuz, iç saha maçlarında biraz daha başarıya ihtiyacımız var. İkinci devre de bunu yapmayı ümit ediyoruz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER