Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren öğrenmemesi gereken çok önemli bir şey öğreniyor

Zalim İstanbul'da her şey gün yüzüne çıktı. Agah bey Nedim'in neden tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu öğrendi. 1 hafta aradan sonra izleyicinin heyecanını ikiye katlayan Zalim İstanbul 26. bölüm ile ekranlarda... Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan izleyebilirsiniz.

POSTA POSTA
Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren öğrenmemesi gereken çok önemli bir şey öğreniyor

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

Cenk ve Cemre'nin sahte evliliği köşktekiler tarafından öğrenildi. Agah, duydukları karşısında çılgına dönerken Nedim için yapılmış olan bu evliliğe anlam veremedi. Nedim, Cemre'ye olan öfkesi sebebiyle seçimini yaptı ve Ceren ile olan evliliğini sürdürme kararı aldı. Cenk ise Cemre'ye duyduğu aşkı kendisiyle paylaştı.

Zalim İstanbul 26. bölümde neler olacak?

Cenk'in, Nedim ile ilgili anlattıkları Karaçay Ailesini derinden etkiliyor. Agah Bey, bunca zamandır olan bitenden habersiz yaşamanın şoku ile etrafındakilerden şüphe duymaya başlıyor; özellikle de, karısı Şeniz'e karşı. Agah Bey, geçmişi deşmeye karar veriyor ve ilk iş Nedim ile konuşuyor. Saklanan başka bir sır var mı diye onu konuşturmaya çalışıyor.

Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren öğrenmemesi gereken çok önemli bir şey öğreniyor - Resim : 1

Bu sırada Ceren'in eline koz olarak kullanabileceği Nedim'in ses kaydı geçiyor. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşar; çünkü kayıtta, Nedim’in babası ile yengesi Şeniz'in, Agah Beyi aldatmalarının itirafı bulunmaktadır. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşıyor. Ceren, Şeniz'i bitirmek istediğinden bu kozu ona karşı kullanacak mı? Agah Bey, köşkün üstündeki karabulut gibi duran sis perdesini kaldırmayı başarabilecek mi? Dört koldan gelen saldırılar karşısında Şeniz ne yapacak? Karaçay Ailesini nasıl bir durum bekliyor?

Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren öğrenmemesi gereken çok önemli bir şey öğreniyor - Resim : 2

Cenk, bu travmayı daha fazla yaşamamak için geri dönülemez bir hamle yapıyor. Korumaya ait silahı belinden alarak intihara kalkışıyor. Agah Bey hızlı davranarak ona engel olmaya çalışsa da silah ateş alıyor. 

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Zalim İstanbul 26. bölüm fragmanı



Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Her fragmanı heyecanla beklenen Zalim İstanbul 27 bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizin detayında bulabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER