Yonca Evcimik ve Eser Yenenler çok iddialı

Karantina günlerinde kendini mutfağa atıp her gün yeni yemekler deneyen Yonca Evcimik "Salgın bitene kadar usta bir aşçı olursam kimse şaşırmasın" diyerek iddialı konuştu. Eser Yenenler de mutfakta iddialı isimler arasındaki yerini aldı. Halil Kalmuk / halil.kalmuk@posta.com.tr

POSTA POSTA
Yonca Evcimik ve Eser Yenenler çok iddialı

Bilen bilir; Yonca Evcimik’in arası mutfakla pek iyi değildir. Ama karantina günlerinde işin rengi değişti. 56 yaşındaki şarkıcı, “YouTube kanalım için çektiğim videolarda yemek tarifleri istendi. Baktım ki; keyif alıyorum, her gün yeni yemekler denemeye başladım. Salgın bitene kadar usta bir aşçı olursam kimse şaşırmasın” dedi.

Yonca Evcimik ve Eser Yenenler çok iddialı - Resim : 1

Güllaç yaptı

Eser Yenenler koronavirüs salgını başladığından beri eşi Berfu Yıldız ve oğlu Kuzey ile dışarı adım atmıyor. Karantina günlerini kâh YouTube kanalına program çekerek, kâh eline süpürgeyi alıp evi temizleyerek geçiriyor.

Yonca Evcimik ve Eser Yenenler çok iddialı - Resim : 2

Ama kuşkusuz en sevdiği bölüm mutfak, en sevdiği iş yemek yapmak. Son 45 günde kendini çok geliştirdi. Börek, pasta derken dün Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlısı olan güllaç yaptı.

Yonca Evcimik ve Eser Yenenler çok iddialı - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER