için kaldı

Fenerbahçe transferi bitirmeye yakın…

Portekiz'de yayın yapan A Bola Gazetesi, gelecek sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Spartak Moskova'da forma giyen yıldız oyuncuyu transferini bitirmeye yakın olduğunu belirtti.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe transferi bitirmeye yakın…

Spartak Moskova'da forma giyen Ze Luis'in rotasında Türkiye'nin olduğu ileri sürüldü.

Portekiz'de yayınlanan A Bola Gazetesi, 28 yaşındaki forvet oyuncusu ile ilgili haberlere yer verirken, "Ze Luis için Porto ile birlikte birçok kulüp devreye girdi. Ancak Ze Luis, Türkiye'ye gidecek gibi görünüyor. Hem Fenerbahçe, hem Galatasaray bu oyuncuyu istese de Sarı-Lacivertliler transfere çok yakın" yorumları yapıldı.

Kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan forvet oyuncusunun bonservisi için 12 milyon euro istediği belirtilen haberde, Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta içinde bu transferden sonuç alabileceği vurgulandı. Yeşil Burun Adalı oyuncu geçen sezon takımıyla çıktığı 36 maçta fileleri 14 kez sarsarken 4 de asist kaydetmişti.

Oyuncu 2015 senesinde 6,5 milyon euro karşılığında Braga'dan Spartak Moskova'ya transfer olmuştu.

Kaynak: Ajanslar
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER