Khabib Nurmagomedov ve Conor McGregor twitter'dan kapıştı

Conor McGregor'un ne zaman tekrardan UFC’de dövüşeceği belirsizliğini korurken, İrlandalı ünlü MMA yıldızı sosyal medyada rahat durmuyor. Aktif olarak dövüşmediği şu sıralarda gündemden düşmemek için Twitter’ı aktif kullanan İrlandalı kafes dövüşçüsünün attığı bazı tweetler yüzünden başı beladan kurtulmuyor.

POSTA POSTA
Khabib Nurmagomedov ve Conor McGregor twitter'dan kapıştı

McGregor, UFC Başkanı Dana White’ın kendisi hakkında 'artık adam olmadığını' söylediği röportajın ardından yine Twitter'dan coşmuştu.


“Adam” unvanı şu sıralar McGregor’un ezeli rakibi Khabib Nurmagomedov tarafından kullanılıyor. White'ın “adamlık” açıklaması sonrası McGregor, sosyal medya hesabından “Kimmiş adam olmayan? Sizin adam dediğiniz kişi çadır maçı yapmıştı değil mi? O yapılan maç daha çok çadırda geçen bir maç gibiydi. Kumların içinde bir çadır gibiydi. Kendinizi kandırmaya devam edin. Sporcu külodu koklama organizasyonu” açıklamasını yaptı.


Khabib Nurmagomedov ve Conor McGregor twitter'dan kapıştı - Resim : 1


Bu sert açıklamaların ardından Khabib Rusça olarak attığı tweet'inde Conor’un bu tweetleri atarken sarhoş olduğunu belirtti. Son olarak Conor, Nurmagomedov’a yine Rusça olarak “Moskova’da görüşürüz” şeklinde karşılık verdi. Conor’un bu ifadesinden sonra Khabib de sertlik dozunu arttırarak “Rusya’da tecavüzcülerin yeri yok” diyerek karşılık verdi. 


Kısa bir süre sonra Conor, Rus Konsolosluğu’nda vize başvurusu yaparken çektirdiği bir fotoğrafını Twitter’dan paylaştı.


Tartışmaya şahit olanlar McGregor'un bir anda Rusya'da ortaya çıkıp olay çıkarmasından korkuyor. Ancak, McGregor'un başındaki cezai soruşturmalar ve Khabib’in bu suçlamalarla onu köşeye sıkıştırması, Rusya’da karışacağı bir taşkınlıkla birleştiğinde başına ciddi dertler açabilir. 


Khabib Nurmagomedov ve Conor McGregor twitter'dan kapıştı - Resim : 2


New York Times’ın kısa bir süre önce yayınlanan haberine göre; McGregor'a, Dublin'deki bir bar dışında genç bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açılmıştı. Buna ek olarak Times dergisi, McGregor'un 2018 yılının Aralık ayında birbaşka cinsel saldırı soruşturmasına karıştığını kanıtlamıştı.


Conor McGregor, twitter'daki bu atışmaların ardından daha önceki gibi sinirlerine hakim olamazsa ciddi cezalar alması sürpriz olmayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER