için kaldı

Zlatan'ın yeni takımı! Başkan açıkladı...

Sezon sonunda Los Angeles La Galaxy ile sözleşmesi sona erecek olan Zlatan Ibrahimovic'in ismi Napoli ile anılıyor. Kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis, yıldız oyuncuyu takımında görmek istediğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zlatan'ın yeni takımı! Başkan açıkladı...

Spor Arena Dış Haber | İtalya Serie A ekiplerinden Napoli’nin başkanı Aurelio De Laurentiis, geçtiğimiz günlerde İtalyan temsilcisinde oynamaya sıcak baktığını açıklayan Zlatan Ibrahimovic’in transferine onay verdi.

Sky Sport’a konuşan De Laurentiis, İsveçli oyuncuyla yakın arkadaş olduğunun altını çizerek söz konusu transferin gerçekleşmesini çok istediğini belirtti. De Laurentiis, “Zlatan ile yakın arkadaşız ve kendisiyle Los Angeles'ta otelde karşılaştım. Böyle bir dünya yıldızının benim takımımda forma giymesini elbette çok isterim. Transferin gerçekleşmesi ona bağlı” ifadelerini kullandı.

38 yaşındaki yıldız oyuncu, La Gazzetta dello Sport’a verdiği demeçte sezon sonunda sözleşmesinin sona erdiğini söylemiş ve Napoli’de forma giymenin güzel bir deneyim olacağını ifade etmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER