Amazon, Epic Games fiyatı 39 TL olan oyunu ücretsiz yaptı!

Amazon, Epic Games üzerindeki değeri 39 TL olan oyunu ücretsiz olarak sunuyor!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Amazon, Epic Games fiyatı 39 TL olan oyunu ücretsiz yaptı!

Steam ve Epic Games ücretsiz oyun dağıtır da, Amazon Prime Gaming durur mu? Bu anlamda oyuncuların yüzünü güldüren bir diğer firma da Amazon oldu. Amazon Prime Gaming, 39 TL değerinde olan Overcooked isimli simülasyon oyununu ücretsiz yaptı.

Amazon, Epic Games fiyatı 39 TL olan oyunu ücretsiz yaptı!

Oyunseverlerin yakından takip ettiği oyun platformlarının başında gelen Epic Games ve Steam'in düzenli olarak ücretsiz oyun dağıttığını biliyoruz. Özellikle de Epic Games, son günlerde ve bu anlamda oyuncuların yüzünü en çok güldüren oyun platformu oldu diyebiliriz.

Zira Epic Games, her akşam saat 19:00'da bir ücretsiz oyun yayınlıyor ve bu ücretsiz yayınlar yeni yıla girene dek her gün devam edecek. Bu ücretsiz oyunlar arasında ise en çok dikkat çekenler ise; Metro 2033, Tropico 5, Allien Isolation, My Time in Portia, The Long Dark isimli oyunlar oldu. Hazır sözünü etmişken belirtelim, her güne ait ücretsiz oyunu düzenli olarak her akşam saat 19:00'da paylaşıyoruz. İlginizi çektiyse bizi takip edebilirsiniz.

Bu anlamda oyuncuların yüzünü güldüren bir diğer firma da Amazon oldu. Amazon Prime Gaming, Overcooked isimli simülasyon oyununu ücretsiz yaptı. Oyunun Epic Games üzerindeki fiyatı ise 39 TL değerinde. Bu oyunu 22 Ocak tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilir ve sonrasında dilediğinizde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Dilerseniz şimdi sizlere biraz oyundan bahsedelim; Aksiyon, Bağımsız, Simülasyon türünde olan bu oyun, bir ila dört oyuncu için birlikte oynanan kaotik bir yemek pişirme oyunudur. Siz ve şef arkadaşlarınız birlikte çalışarak müşteriler kızıp gitmeden önce lezzetli siparişleri pişirip servis etmelisiniz.

Minimum sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (32-bit)
  • İşlemci: Dual Core 2.4Ghz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD Graphics 4400 or above
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 750 MB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER