Acı haber: Polis memuru görevde kalp krizi geçirdi

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Şükrü Yiğit (42), görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Acı haber: Polis memuru görevde kalp krizi geçirdi

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personel Şükrü Yiğit, dün akşam göreve geldikten bir süre sonra aniden fenalaştı. Mesai arkadaşları, durumu hemen 112'ye bildirdi. İhbar üzerine emniyet müdürlüğüne gelen sağlık ekipleri, Yiğit'e ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Şükrü Yiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber: Polis memuru görevde kalp krizi geçirdi - Resim : 1

Evli ve 1 çocuk babası Şükrü Yiğit’in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini duyan meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Yiğit’in cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öte yandan Şükrü Yiğit’in bir süredir kalp ritim bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER