Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini değerlendirirken, halkın mesajını görmezden gelme lüksüne sahip olmadıklarını belirterek, “Siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele suçlamak asla ve asla yoktur” dedi. Seçimi kazanan CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nu tekrar kutlayan Erdoğan, kabine değişikliği tartışmalarına ilişkin de “Gerekiyorsa biz yaparız, siparişle bu işler olmaz” mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin dünkü Meclis grup toplantısında şunları söyledi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur

31 MART’IN ASIL GALİBİYİZ

“Türkiye genelindeki asıl seçim olan 31 Mart’ın galibi tartışmasız şekilde ‘Cumhur İttifakı’dır. Milletimiz ülke genelinde il genel meclisinde yüzde 60’lık, büyükşehir belediye başkanlıklarında yüzde 52’lik, il belediye başkanlıklarında yüzde 55’lik bir oranla destek verdi. İstanbul’da da Cumhur İttifakı olarak 39 ilçenin 25’ini, 312 belediye meclis üyeliğinin de 180’ini kazanarak yine tartışmasız bir zafere imza attık. 2024 seçimlerine kadar AK Parti ve MHP olarak İstanbul’da sahip olduğumuz 25 ilçe belediyesi ve 180 büyükşehir belediye meclis üyesiyle halkımıza en güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olacağız. Aynı şekilde Cumhurbaşkanı, bakanlıklar ve kurumlar olarak da İstanbul ile ilgili projelerimizi, yatırımlarımızı, hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

MİLLETİ SUÇLAMA ANLAYIŞIMIZ YOKTUR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER