MMO Antalya Şube'den 65. yıl galası

MMO Antalya Şube'den 65. yıl galası

POSTA POSTA
MMO Antalya Şube'den 65. yıl galası

 

ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, odanın 65'inci Kuruluş Yılı Galası'nı Su Hotel'de düzenlediği gece ile kutladı.

Geceye MMO Genel Başkanı Yunus Yener ile çok sayıda oda üyesi ve misafirleri katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, 4 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevi boyunca, ekibi ve oda üyelerinin desteğiyle birçok başarıya imza attıklarını ifade ederek, yeni dönemde tekrar aday olmayacağını açıkladı.

Görev süresi boyunca yaptıkları çalışmalardan kısaca bahseden Hamamcıoğlu, “Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu gerçeğiyle ve misyonumu tamamlamış olmanın verdiği mutlulukla, oturanın bir daha kalkmak istemediği ve şahsi bir gurur meselesi haline getirdiği ülkemizde, başkanlık için tekrar aday olmayacağımı açıklıyorum. Seçilecek yönetim kurulunu yeni dönemde başarılı olacaklarından hiç kuşku duymadan tüm kalbimle destekleyeceğim" dedi.

Hamamcıoğlu'nun ardından söz alan Ynus Yener ise odanın asansör denetimlerindeki kamusal sorumluluğunun altını çizdiği konuşmasında “Biz Oda olarak 65 yılı devirdik ve 66'ncı yıla girdik. 902 üye ile yola çıktık, bugün 110 bin üyeyi aşmış bulunmaktayız. 18 şue 897 il ve ilçe temsilciliği, 1500'ü aşan iş yeri temsilciliği, biri Antalya olmak üzere 16 Uygulamalı Eğitim Merkezi, akredite kuruluşumuz ve 750'ye yakın çalışanımız ile ülkenin her yerinde düzenlediğimiz kongre ve paneller ile çok büyük bir örgütüz. Ulaştığımız üye sayımız ve mesleki hizmetlerimizle gurur duyuyoruz" edi.

Konuşmaların ardından MMO Antalya Şube Türk Müziği Korosu ve Antalya'nın yerel sanatçılarından Elnur sahne aldı. Gecede meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran mühendislere onur yılı plaketleri takdim edildi. Plaket töreninin ardından gece son buldu.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER