için kaldı

Her şehri ünlüsüyle geziyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile şarkıcı Alişan, turizmci Saffet Emre Tonguç ve oyuncu Saruhan Hünel "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine ziyarette bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Her şehri ünlüsüyle geziyoruz

Halfeti Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ersoy ile beraberindeki heyeti, Belediye Başkanı Şeref Albayrak konuk etti.

Düzenlenen tekne turunda Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve beraberindekilere ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtan Albayrak, turizm alanında yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Pervin Ersoy ise Türkiye'nin her şehrinin başlı başına bir miras ve hazine olduğunu vurgulayarak, "Binlerce yıllık geçmişi olan olan bu toplumun ileri gitmesine bu gibi projelerle hep birlikte destek olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER