için kaldı

Ordu ile Giresun arasındaki alternatif yollar, moloz dökülerek kapatıldı

Ordu'da Corona Virüs tedbirleri kapsamında kente giriş ve çıkışlar yasaklanırken Giresun, Samsun, Tokat ve Sivas yollarındaki kontrol noktalarında denetimler sürdürülüyor. Alternatif köy yollarını kullanan bazı sürücülerin kente girmeye çalışması nedeniyle bu yollar da moloz dökülerek kapatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ordu ile Giresun arasındaki alternatif yollar, moloz dökülerek kapatıldı

Ordu’nun da yer aldığı büyükşehirlere, Corona Virüs tedbirleri kapsamında giriş ve çıkışlar yasaklanırken, bazı sürücülerin navigasyon ile alternatif köy yollarını kullanmaya başladığı, bu sayede yasak olan illere giriş yaptığı belirlendi.

Ordu-Giresun, Samsun, Tokat ve Sivas yollarında kentin giriş ile çıkışlarında jandarma ve polis kontrol noktaları oluşturulurken, buralardan geçemeyen sürücülerin alternatif köy yollarından geçiş yaptığı gözlendi.

Ordu’nun Gülyalı ilçesine bağlı Kestane Mahallesi ile Giresun’un Piraziz ilçesine bağlı sınır köyü olan Güneyköy köyü geçişindeki yol, moloz dökülerek kapatıldı. Özellikle Ordu’dan Giresun’a karşılıklı geçilen ve şehirler arasında kullanılan bu yolun kapanmasıyla sürücülerin bu kez diğer bağlantı yollarına yöneldiği, aynı çalışmanın oralarda da yapılmaya başlandığı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER