Tatil kararının ardından, öğrenciler memleketlerine dönüyor

KORONAVİRÜS tehdidine karşı okulların tatil edilmesi kararının ardından öğrenciler, 16 Mart'ı beklemeden evlerine gitmeye başladı. Hafta sonunu da ailesiyle geçirmek isteyen öğrenciler, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne akın etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tatil kararının ardından, öğrenciler memleketlerine dönüyor

Dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yapılan ve 5 saat süren koronavirüs toplantısının ardından, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, ilkokullar, ortaokullar ve liseler ile üniversitelerde eğitime ara verildiğini duyurdu. İlköğretim, ortaöğretim ve liselerde 16 Mart'ta başlayacak olan tatil, 1 hafta sürecek. Öğrenciler, 23 Mart'tan itibaren uzaktan eğitim alacak. Üniversitelerde de, 16 Mart'tan itibaren 3 hafta eğitim öğretime ara verilecek.

Birçok öğrenci ise, 16 Mart'ta başlayacak olan tatili beklemeden, hafta sonunu da değerlendirmek için bugün yola çıktı. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen birçok lise ve üniversite öğrencisi, memleketlerine gitmek üzere otobüslere bindi.

'SAĞLIK EN ÖNEMLİ ŞEY'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER