için kaldı

Köpeği günlerce nehir kıyısında beklemiş

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 11 gün önce hareket halindeki yolcu otobüsünün açılan bagaj kapağının çarpması sonucu Munzur Nehri'ne düşen Engin Eroğlu'nu (28) arama çalışması 7 ilden 200 kişilik ekiple karadan ve havadan sürüyor. Eroğlu’nun olay sırasında yanında bulunduğu belirtilen köpeğinin arama çalışmalarının sürdüğü bölgede 5- 6 gün boyunca nehir kıyısında beklediği ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Köpeği günlerce nehir kıyısında beklemiş

Yoncalı köyünde çobanlık yapan Engin Eroğlu, 15 Haziran günü öğle saatlerinde hayvanlarını otlatmak üzere evden ayrıldı. Hayvanların akşam köye başıboş dönmesi üzerine ailesi telefonla aradığı Engin'e ulaşamayınca kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri ile UMKE sevk edildi. Bölgede yapılan aramalarda Munzur Nehri kıyısında Eroğlu'na ait cep telefonu ve şapka bulundu. Engin'in bulunması için aramalar bu bölgede yoğunlaştı.

ACI GERÇEK CEP TELEFONUNDA

Ovacık'tan İstanbul'a giden bir kişi, yolda cep telefonuyla çektiği manzara görüntülerini izlerken seyahat ettiği otobüsün açılan bagaj kapağının bir kişiye çarpıp Munzur Nehri'ne düşmesine neden olduğunu gördü. Bu kişinin savcılığa teslim ettiği görüntülerden yola çıkılarak nehre düşen kişinin Engin Eroğlu olduğu saptandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER