Mucize Doktor final yaptı! Başrol oyuncusu duygulandı!

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, 64.bölümüyle final yaptı. Otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hayatını anlatan dizi, dün akşam sevenleriyle vedalaştı. Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, sosyal medya hesabından “Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi” duygusal paylaşımını yaptı.

MERJAM MERJAM
Mucize Doktor final yaptı! Başrol oyuncusu duygulandı!

Mucize Doktor final yaptı! Başrol oyuncusu duygulandı! - Resim : 1

 

 

Başrollerini Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut'un paylaştığı Mucize Doktor dizisi, dün akşam final bölümüyle son kez ekrana geldi. The Good Doctor uyarlaması olarak Türkiye'de çevrilen dizi, çok sayıda ülkenin televizyon kanallarında da yayınlamıştı.

 

Mutlu son izleyenlerden tam not aldı

 

Mucize Doktor'un final bölümünde Ali Vefa ile sevgilisi Nazlı sonunda evlendi. Nikah masasında çifti görmek izleyenlerin beklediği bir sondu. Hatta Ali Vefa ve Nazlı bebeklerini kucaklarını aldı.

 

 

Mucize Doktor final yaptı! Başrol oyuncusu duygulandı! - Resim : 2

 

 

Dizide Doktor Ali Vefa'yı canlandıran ve başarılı oyunculuk performansıyla alkış toplayan Taner Ölmez, sosyal medya hesabından final bölümü öncesi duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Ölmez paylaşımında "Kelimelerle ifade edemeyeceğimiz bir deneyim yaşadık Ali. Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi. Yapımda emeği geçen herkesi ve bizi büyük bir tutkuyla takip eden sizlere sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER