için kaldı

Kempo Savunma Sporları Milli Takımı’ndan 14 madalya

Türkiye Kempo Savunma Sporları Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda 1 altın, 3 gümüş ve 10 bronz madalya kazanarak dünya sıralamasında 9’uncu sıraya yerleşti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kempo Savunma Sporları Milli Takımı’ndan 14 madalya

Uluslararası Kempo Federasyonu (IKF) ve Türkiye Kempo Savunma Sporları Federasyonu’nun 2019 Faaliyet Programı kapsamında Portekiz’in Lizbon şehrinde düzenlenen Kempo Avrupa Şampiyonası, bugün yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek.

Ay-yıldızlılar, minikler, yıldızlar, gençler, büyük erkek ve kadınlar kategorilerinde yapılan şampiyonada 1 altın, 3 gümüş ve 10 bronz ile toplamda 14 madalya kazanarak dünya sıralamasında 9’uncu sıraya yerleşti.

Kempo Savunma Sporları Milli Takımı’ndan 14 madalya - Resim : 1

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Halis Avşar, milli takımın başarısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "21 Ekim’de başlayan şampiyonanın son gün müsabakaları bugün yapılacak. Sporcularımızın bugünkü finallerde de madalya kazanacağını ve sıralamada daha yukarılarda yer alacağını düşünüyorum" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER