Şili’de vaka sayısı 156’ya yükseldi

Güney Amerika ülkesi Şili’de vaka sayısı 156’ya yükseldi. Şili Başbakanı Sebastian Pinera, yabancı ziyaretçilere sınırların yarından itibaren kapatılacağını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şili’de vaka sayısı 156’ya yükseldi

Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan Corona Virüsü nedeniyle ülkeler tedbirlerini arttırıyor. Şili’de Corona Virüsü vaka sayısının artmasıyla tedbirler sıkılaştırıldı. Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera, yabancı ziyaretçilere sınırların yarından itibaren kapatılacağını açıkladı.

Pinera, iki hafta eğitime ara verildiğini açıkladı. Kamu çalışanlarından uluslararası seyahatleri kısıtlandı, resmi etkinlik ve törenlerin askıya alındığı açıklandı.

Şili’de ye yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle marketlerde de yoğunluk yaşandı. Ayrıca 200’den fazla katılımcının yer alacağı etkinliklerin de iptal edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER