için kaldı

Yaralıya ilk müdahale

ŞİŞLİ'de, hatalı şerit değiştiren taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Hasan Derelioğlu, yola savrularak yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen ve sorulara üzerine kendisinin sağlık görevlisi olduğunu söyleyen bir kadın yaptı.Kaza, saat 16.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı Okmeydanı yönü İSTAÇ önünde meydana geldi. İddialara göre, 34 THT 87 plakalı taksinin sürücüsü Yusuf Doğan...

F5HABER F5HABER
Yaralıya ilk müdahale

ŞİŞLİ'de, hatalı şerit değiştiren taksinin çarptığı motosikletin sürücüsü Hasan Derelioğlu, yola savrularak yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen ve sorulara üzerine kendisinin sağlık görevlisi olduğunu söyleyen bir kadın yaptı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı Okmeydanı yönü İSTAÇ önünde meydana geldi. İddialara göre, 34 THT 87 plakalı taksinin sürücüsü Yusuf Doğan, kontrolsüz şekilde hatalı şerit değiştirerek, Hasan Derelioğlu'nun kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Derelioğlu yaralandı. Çevredekiler 112 Acil Servisini arayarak yardım istedi. Bu sırada yoldan geçerken kazayı gören ve kendisinin sağlık görevlisi olduğunu söyleyen bir kişi, aracını durdurarak yardıma koştu. Önce etrafındaki kalabalığı uzaklaştırdı, daha sonra yaralının düzgün bir şekilde yatmasını sağladı. Tansiyonunu ve şekerini ölçtüğü yaralının bilincinin kaybolmaması için sürekli konuşan bu kişi, yaralıya sigara vermek isteyen bir kişiye müdahale ederek uzaklaştırdı. Yaralı sürücü daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜNE DE YARDIM ETTİ

İsmini vermek istemeyen ve kendisini 'Türk kızı', sağlık görevlisi olarak kadın, kaza sonrası şok geçiren taksi sürücüsü Yusuf Doğan'a da su içerdi ve yüzünü yıkamasına yardım edenken, “Herkesin yapması gereken ilk müdahaleyi yaptım” diyerek olay yerinden uzaklaştı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

(FOTOĞRAF)

(DHA - Özkan ARSLAN)
SONRAKİ HABER