için kaldı

Son dakika... Mahkemeden flaş karar: Navalni tutuklu kalacak!

Almanya’daki tedavisinin ardından Rusya’ya döndüğü sırada 17 Ocak'ta tutuklanan Rus muhalif lider Aleksey Navalni bugün çıktığı duruşmaya online olarak katıldı. Mahkeme, Navalni'nin bir sonraki duruşmaya kadar tutukluluğunun devam etmesi kararını verdi. Ülkede Navalni'nin gözaltına alınması büyük protesto gösterilerine sebep olmuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Mahkemeden flaş karar: Navalni tutuklu kalacak!

Almanya’daki tedavisinin ardından Rusya’ya döndüğü sırada 17 Ocak'ta tutuklanan Rus muhalif lider Aleksey Navalni bugün çıktığı duruşmaya online olarak katıldı.

160 gazetecinin katıldığı  Moskova Bölge Mahkemesi'ndeki duruşmada, Navalni'nin sık sık şaka yaparak iyi görünmeye çalışması dikkat çekti. Navalnn'nin 18 Şubat'taki duruşmaya kadar tutukluluğunun devam etmesi kararını verdi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER