için kaldı

Şırnak'a gelin gelen Rus Olya: Kültürlerimiz farklı ama alışacağım

ŞIRNAK'ta işletmecilik yapan Şenol Uysal (34) ile Rusya vatandaşı olan inşaat mühendisi Olya Pankova (26), koronavirüs tedbirleri kapsamında, aile arasında düzenlenen düğünle evlendi. Pankova, kültürlerinin farklı olmasına rağmen çok mutlu olduğunu belirterek, "Mesela sofrayı yere koyarak yemek yiyorlar. Büyüklerin ellerinden öpüyorlar. Bizde böyle bir şey yok ama alışacağım" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şırnak'a gelin gelen Rus Olya: Kültürlerimiz farklı ama alışacağım

Şırnak'a gelin gelen Rus Olya: Kültürlerimiz farklı ama alışacağım - Resim : 1Şırnaklı işletmeci Şenol Uysal, akraba ziyareti için gittiği Çanakkale'de tanıştığı, Rusya vatandaşı inşaat mühendisi Olya Pankova ile 1 yıllık ilişkisinin ardından dünyaevine girdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, aile arasında düzenlenen sade tören ile hayatlarını birleştiren çift, yörenin örf ve adetlerine uygun düğün gerçekleştirdi. 

'OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ ŞIRNAK'A GELİNCE DEĞİŞTİ'

Şırnak'ta işletmecilik yapan Şenol Uysal, Olga Pankova ile Çanakkale'de tanıştıklarını belirterek, "Arkadaşlığımız öyle başladı. Sonra iyi anlaşınca ilişkimiz devam etti. Şırnak'a davet ettim. İlk başta internetten baktığında tabi sürekli eski olaylar gözüküyordu. Negatif düşünceler vardı ama geldikten sonra öyle olmadığını gördü. Ailesinin de yine aynı şekilde olumsuz düşünceleri vardı ama gelip gördüklerinde böyle bir şey olmadığını gördüler. Mutluyuz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER