Fenerbahçe istiyordu: Yıldız futbolcudan flaş transfer açıklaması

Süper Lig'de sergilediği performans ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları devam ediyor.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe istiyordu: Yıldız futbolcudan flaş transfer açıklaması

Süper Lig'de sergilediği performans ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcudan flaş bir açıklama geldi.

Açıklama ardından Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşecek mi soruları sorulmaya başladı. Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk 7 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, Konyaspor maçıyla başlayan kötü gidişe dur diyemedi ve kısa sürede 4 mağlubiyet birden aldı.

Bu kötü serinin ardından Medipol Başakşehir'i mağlup ederek rahat bir nefes alan Fenerbahçe, 15. haftayı bay geçti ve ligde 5. sıraya kadar geriledi.

Gözünü ocak ayı transfer dönemine çeviren Fenerbahçe, listesini de belirledi.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER