Getir 40 milyon dolar yatırım aldı

Türkiye'nin en dinamik girişimlerinden biri olan Getir, 40 milyon dolar yatırım aldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Getir 40 milyon dolar yatırım aldı

Hızlı tüketim ürünleri konusunda evlere ve işyerlerine hızlı kurye ile hizmet veren ve bu alanda Türkiye'nin en büyük girişimlerinden biri olan Getir, Silikon Vadisi'nin ünlü yatırımcılarından Michael Moritz liderliğindeki fondan 40 milyon dolar yatırım aldı.

Getir 40 milyon dolar yatırım aldı

2015 yılında kurulan İstanbul merkezli Getir girişimci Nazım Salur tarafından kuruldu. Müşterilerine ekmekten suya, diş macunundan kahveye kadar her şeyi anında ulaştırma hedefiyle yola çıkan Getir, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'de hizmet veriyor. Şirkete yatırım yapan Michael Moritz, 40 milyon doların 25 milyon dolarını kendi kişisel serveti ile yaptı.

Konuyla ilgili haber ekonomi yayını Financial Times'ın internet sitesinde de yayınlandı. Getir cephesinden henüz bu yatırım ile ilgili bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER