Kendinizi dijital ortamda 210 TL’ye koruyun

Quick Sigorta’nın QKimlik Koruma Sigortası ile hem dijital hem de fiziksel dünyadaki risklere karşı kimliğinizi güvence altına alabilirsiniz. Üstelik yıllık sadece 210 lira ödeyerek, bu güvenceyi sağlayabilirsiniz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kendinizi dijital ortamda 210 TL’ye koruyun

Kredi kartı bilgilerim çalındı mı? E-Mail şifrem kötü niyetli kişilerin eline geçti mi? ATM’den para çekerken kapkaça uğrasam ne yapabilirim?” Evet, “Bireyin bilgisi ve yetkisi haricinde kimlik bilgilerinin fiziken ve/veya teknolojik imkânların kullanımı ile ele geçirilmesi” olarak tanımlanan kimlik hırsızlığından bahsediyoruz. Kimlik hırsızlığına karşı Quick Sigorta’nın yeni ürünü QKimlik Koruma Sigortası ile korunabilirsiniz.

180 DERECELİK KORUMA

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, QKimlik’in gerçek bir koruma sigortası olduğunu söylüyor. QKimlik’in piyasada siber güvenlik olarak bilinen ürünleri de içerdiğini belirten Yaşar, “Yaş grupları itibariyle, gençler için siber güvenlik daha bir önem arz ediyor. QKimlik ile dijital ortamlarda kimliğin, pasaport bilgilerinin, kredi kartlarının ve her türlü kişisel bilgilerin, sosyal medya hesaplarının korunması ve ortaya çıkabilecek suistimallerde oluşan itibar kayıplarında danışmanlık hizmeti de içeriyor. Bunun dışında emekli vatandaşlarımıza ATM’lerden para çekerken de koruma hizmeti veriyor. Hem dijital ortamda hem fiziki ortamlarda tam 180 derecelik bir koruma sağlıyor” diyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER