Savunma sanayisi ihracat fırsatları için Kuveyt'te

Körfez Savunma ve Havacılık Fuarı'na 20 Türk şirketi katılacak. Türk kara platformlarını tercih eden Kuveyt başta olmak üzere Körfez ülkeleriyle iş birliği potansiyelinin yeni projelerle geliştirilmesi ve derinleştirilmesi hedefleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Savunma sanayisi ihracat fırsatları için Kuveyt'te

Türk savunma sanayisi firmaları, yeni fırsat ve iş birliği imkanları için Kuveyt'te düzenlenen Körfez Savunma ve Havacılık Fuarı'na (GDA 2019) katılacak.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Türkiye, 10-12 Aralık'ta Kuveyt'te düzenlenecek GDA 2019'a, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonu ve Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçılar Birliği (SSI) desteğiyle 20 firmayla katılım sağlayacak.

Fuarda, ARES Shipyard, Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT), ATA Silah Sanayi, DEARSAN Shipyard, DESAN, HAVELSAN, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu, MilSOFT Yazılım Teknolojileri, Nurol Makina, Ortem Elektronik, Otokar, Otonom Teknoloji, SİMSOFT, SSI, STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, TAIS Shipyard, TİSAŞ-Trabzon Silah, TÜBİTAK BİLGEM, Yonca-Onuk ve ZSR tarafından Körfez ülkeleri başta olmak üzere bütün katılımcılara ürün ve hizmetler tanıtılacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER