Ankara fısıltıları... Foto by Şentop

Meclis'te gece yarılarına kadar süren 12 günlük bütçe görüşmelerinin son günü, anı fotoğrafı çektirmek isteyen muhabirler, basın locasında bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankara fısıltıları... Foto by Şentop

Ankara fısıltıları... Foto by Şentop - Resim : 1Önce kendileri selfie çeken kadın gazeteciler, aynı mekânda çalışan foto muhabiri arkadaşlarından toplu fotoğraflarını çekmelerini istedi.

Bütçenin kapanış oturumunu yöneten TBMM Başkanı Mustafa Şentop, muhabirlerin basın locasındaki bu hazırlığını fark edince, cep telefonunu çıkardı ve kürsüden fotoğraflarını çekti.

Ankara fısıltıları... Foto by Şentop - Resim : 2

Ekonomi Muhabiri Hacer Boyacıoğlu’nun aktardığına göre, Şentop çektiği fotoğrafı, “Sizin bu açıdan fotoğrafınız olmamıştır. Bu da benden anı olsun” diyerek muhabirlere gönderdi. Telefonlarına Şentop’un fotoğrafı düşen gazeteciler hem kareye hem de Şentop’un jestine şaşırdı. Gazetecilerin elinde belki de ilk kez, başkanlık kürsüsünden çekilmiş bir kare fotoğrafları oldu. Fotoğraf karesi, TBMM’de gece-gündüz mesai sarf eden gazetecilerin büyük bölümünün kadın olduğunu da gözler önüne serdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER