Taksim’de son ayların en kalabalık ve renkli turist grubu

TAKSİM Meydanı’na 100 kişilik Ukraynalı turist grubu geldi. Turistlerin İstiklal Caddesi ve Taksim Cumhuriyet Anıtına doğru koşmaları renkli görüntüler oluşturdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taksim’de son ayların en kalabalık ve renkli turist grubu

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Koronavirüs sürecinde tarihinin en boş günlerini yaşayan Taksim Meydanı, Ukraynalı 100 kişilik turist grubun gelmesiyle renklendi. Uzun bir aranın ardından Taksim Meydanı’na da ilk defa kalabalık turist grubu geldi. Ukrayna’da bir firmanın çalışanları olduğu öğrenilen turistler, önce bir araya toplanıp daha sonra 10-15 kişilik gruplara bölünerek farlı yönlere ayrıldı. Turistlerin İstiklal Caddesi ve Taksim Cumhuriyet Anıtına doğru koşmaları renkli görüntüler oluşturdu. Bol bol fotoğraf çektiren turistler daha sonra alışverişe çıktı.

Turizmci Vesim Kır, "Bugün değişik bir duruma şahit oluyoruz. Pandemi sürecinden dolayı ilk defa bu kadar kalabalık turist kafilesi görmekteyiz. Bu bizi mutlu ediyor, gelecek için umutlandırıyor. Biz firma olarak daha çok Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden misafirleri ağırlıyoruz ama bu pandemi sürecinden dolayı çok az misafirimiz oluyor" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER