Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı: 5 ismin bileti kesildi

Ocak ayı transfer dönemini de tıpkı sezon başında olduğu gibi hareketli geçiren Fenerbahçe, Attila Szalai, Samuel Osayi ve Mesut Özil'i kadrosuna kattı.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı: 5 ismin bileti kesildi

Ocak ayı transfer dönemini de tıpkı sezon başında olduğu gibi hareketli geçiren Fenerbahçe, Attila Szalai, Samuel Osayi ve Mesut Özil'i kadrosuna kattı. Sarı lacivertlilerde son transferlerin ardından gözler ayrılacak oyunculara çevrildi. Teknik Direktör Erol Bulut'un raporları doğrultusunda 5 isim ile yolların ayrılması planlanıyor. 

Fenerbahçe'de transfer dönemi hareketli geçiyor. Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun önderliğinde kadrosuna önemli isimleri takviye eden sarı lacivertliler, gözünü gidecek oyunculara dikti.

Teknik Direktör Erol Bulut'un raporları doğrultusunda kadroda düşünülmeyen futbolcular için girişimler başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu açıklamasındaki yolların ayrılmak istendiği isimler belli oldu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER