Apple iPadOS 14 işletim sistemini tanıttı

Teknoloji firması Apple, tablet bilgisayarlarında kullanılan yeni nesil iPadOS 14 işletim sistemini tanıttı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Apple iPadOS 14 işletim sistemini tanıttı

WWDC etkinliği kapsamında bir dizi yenilik ve güncellemeyi tanıtan Apple, iPadOS 14'ü de unutmadı. Markanın tablet bilgisayarlarında kullanılan bu işletim sistemi büyük bir yenilik almasa da bazı güncellemelere kavuştu.

Apple iPadOS 14 işletim sistemini tanıttı

Yeni işletim sisteminde gelen yeniliklerden biri ana ekrana gelen Widget desteği oldu. Buna ek olarak fotoğraf altyapısı da geliştirilen iPadOS 14'te bağlı olan iPhone'a gelen aramalar tam ekran yerine küçük bir bildirim penceresinde gözükecek.

Arama menüsü de geliştirilen yeni işletim sisteminde el yazısı eskisine göre daha iyi algılanıyor. Bunlara ek olarak iOS 14'te olan bazı yenilikler de iPadOS 14'e de geliyor. Eylül ayından itibaren kullanıma sunulması beklenen iPadOS 14, önceki sürüm olan iPad 13 kullanan tüm tablet bilgisayarlara yüklenebilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER