Deniz Türüç'ten derbide tartıştığı Belhanda'ya: 'Herkes hak ettiğini alır'

Deniz Türüç, Instagram'dan yaptığı canlı yayında takipçileriyle sohbet etti. Sorulara da cevap veren Deniz, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde tartıştığı Younes Belhanda ile ilgili yoruma sert bir cevap verdi.

POSTA POSTA
Deniz Türüç'ten derbide tartıştığı Belhanda'ya: 'Herkes hak ettiğini alır'

Corona virüsten ötürü çalışmalarına evde devam eden ve ara ara canlı yayınlarla takipçileriyle buluşan Fenerbahçeli futbolcu Deniz Türüç, önceki akşam da Instagram'da yayın açtı. 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta Belhanda ile tartışmış ve iki oyuncu da kırmızı kart görmüştü. Deniz, kavga ettiği Faslı futbolcu Belhanda'yla ilgili canlı yayında gelen bir yorumu es geçmedi.

Deniz Türüç, "Derbide Belhanda'ya iyi koydun (vurdun)" yorumunu okuyarak, "Herkes hak ettiğini alır" yanıtını verdi.

Derbide neler yaşanmıştı?

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenerek Kadıköy'deki 20 yıllık galibiyet özlemini dindirdiği maçın 82. dakikasında oyundan alınan Belhanda, kendisini acele etmesi için uyaran Deniz Türüç'ü yüzünden itmiş, ikili arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı.

Faslı oyuncunun üzerine yürüyen Deniz, daha sonra olayları yatıştırmaya gelen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i iterken, hakem Halil Umut Meler tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Belhanda da ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER