İzmir'de hastanede dehşet! Makasla kovalayıp yumrukladı...

İzmir'de bulunan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gelen İ.P., bıçakla yaralandığını söyleyince asistan doktor Mustafa Tokmak da yarasını temizleyip, dikiş atmak istedi. İlk müdahale sırasında İ.P. dikiş makasını kapıp, Tokmak'ı kovalamaya başladı ve yumruk atıp, kaçtı. İ.P.'den şikayetçi olan Tokmak, "Her gün fiziksel olmasa bile psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Caydırıcı cezalar verilsin" şeklinde konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'de hastanede dehşet! Makasla kovalayıp yumrukladı...

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne 16 Mayıs sabahı gelen İ.P., bıçakla yaralandığını söyledi. Asistan doktor Mustafa Tokmak da İ.P.'nin yarasını temizleyerek, dikiş atmak istedi. Operasyon anında İ.P.'nin çok fazla hareket etmesi üzerine Tokmak, uyarıda bulundu. İddiaya göre buna sinirlenen İ.P., dikiş makasını kapıp, Tokmak'ı kovalamaya başladı. Hemşirenin araya girmesi üzerine elindeki makası düşüren İ.P., Tokmak'a yumruk atarak, kaçtı. Olay sonrası Tokmak, İ.P.'den şikayetçi oldu. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

'NÖBETİMİN BİTMESİNE RAĞMEN KALDIM'

Olay anını anlatan asistan doktor Mustafa Tokmak, "Travma bölümündeydim ve 07.30 sıralarında bıçaklanma şikayetiyle sedyeyle hasta getirildi. İlk bakışta ayağının içinde bıçak yarası gördüm. Gerekli tetkikleri istedikten sonra hastayı tomografiye yönlendirdim. Personel hastayı götürüp, getirdikten sonra hastanın çok uyumsuz olduğunu ve bu nedenle filmin tam olarak çekilip çekilmediğinden emin olamadıklarını söylediler. Sonrasında hastayı sedyeye alıp, ikinci bakısını yaptım. O sırada 5-6 yüzeysel kesisi olduğunu gördüm. Saat 08.00 olunca görev devri yaptık ancak mesaim bitmesine rağmen kesileri diktikten sonra gideceğimi söyledim. İzmir'de hastanede dehşet! Makasla kovalayıp yumrukladı... - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER