Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım! Diego Costa transferini sosyal medyadan duyurdu

Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden ve Fenerbahçe de dahil birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Diego Costa için Galatasaray adına bomba bir iddia ortaya atıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım! Diego Costa transferini sosyal medyadan duyurdu

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile ocak ayında yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da hedef bonservisi elinde olan İspanyol golcü Diego Costa.

La Liga devi Atletico Madrid'le sözleşmesini feshedip boşa çıkan 32 yaşındaki yıldızla Süper Lig'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin adı anılırken Arsenal, Juventus ve Wolverhampton da devreye olduğu gelen bilgiler arasında.

Yıldız futbolcunun hangi takıma transfer olacağı merak konusu olurken ESPN muhabiri Stefano Fusaro'nun yaptığı paylaşım sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER