Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Büyük operasyon başladı

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı 16 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Hava destekli büyük operasyon başladı. 3 terörist etkisiz hale getirildi.

VATAN VATAN
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Büyük operasyon başladı

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı 16 köy ve mezralarında  sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Valilikten yapılan açıklamada, Tatvan'a bağlı bağlı bazı köy ve  mezralarında sokağa çıkma yasağına ilişkin şu bilgiler paylaşıldı:  "Tatvan ilçesi mülki sınırlarındaki Teknecik, Sallıca, Boblesür,  Beşikli, Dönertaş, Kepenek, Aktoprak, Özekli, Kısıklı, Suboyu, Yumrukaya,  Uçankuş, Çörekli, Sarıdal, Güntepe, Beşparmak köy ve mezraları bölgesinde, bölücü  terör örgütü mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak ve barınak tesis  ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde örgüt mensuplarının  yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl  İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, bugün 10.00 ile 23.00 saatleri  arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."    3 terörist etkisiz hale getirildi   Operasyonla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Bitlis'in Tatvan ilçesi  kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen hava destekli operasyonda, 3  silahlı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.  Açıklamada, bölgedeki operasyonların sürdüğü kaydedildi.       

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER