ABD’yi karıştıran Trump iddiası

ABD Başkanı Donald Trump’ın telefonda görüştüğü Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelensky’den 2020 seçimlerindeki muhtemel rakibi Joe Biden’ın oğlu Hunter’ın bu ülkedeki işleriyle ilgili soruşturma açmasını istediğine dair iddialar ABD’yi karıştırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD’yi karıştıran Trump iddiası

ABD, Başkan Trump’ın Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelensky ile yaptığı telefon görüşmesinde 2020 seçimlerinde rakibi olması muhtemel Demokrat Partili Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın Ukrayna’daki işleriyle ilgili soruşturma açması yolunda baskı yaptığı iddialarıyla çalkalanıyor.

İHBARLA BAŞLADI

12 Ağustos’ta ABD istihbaratında çalıştığı belirtilen ancak kimliği açıklanmayan bir muhbir, istihbarat kurumları baş denetçisi Michael Atkinson’a şikayette bulundu. Şikayeti güvenilir bulan denetçi bunu Ulusal İstihbarat Direktörü Josepp Maguire’ye yolladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER