Aralarında Beşiktaşlı futbolcuyu dolandıran taksici de var

63 taksiciye yönelik polis ekipleri operasyon başlattı. "Son durak" adı verilen operasyonda hakkında yakalama kararı çıkarılan taksiciler arasında, Beşiktaşlı futbolcuyu dolandıran bir şüpheli de yer alıyor.

GASTE24 GASTE24
Aralarında Beşiktaşlı futbolcuyu dolandıran taksici de var

Operasyon İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği, dolandırıldıkları için şikayetçi olan bazı turistlerin iddiası üzerine çalışma başlattı. Yabancı uyruklu müşterilerinden fazla para alan, itiraz edenleri tehdit eden şüpheliler tek tek belirlendi. Polis ekipleri Sultanahmet Camii çevresinde çalışan 63 taksici için operasyon kararı aldı. Operasyon düzenlenen şüpheliler arasında Beşiktaş'ın geçtiğimiz yıl transfer ettiği Şilili futbolcusu Enzo Roco'yu dolandırdığı iddia edilen bir taksicinin de bulunduğu öğrenildi.

Sözcü'nün haberine göre; polis ekiplerinin düzenlediği operasyon kapsamında, 25 sürücü hakkında gözaltı kararı olduğu 38 sürücünün ise taksi kullanma belgelerine el konulacağı belirtildi. Dolandırıcılıkta kullanılan taksilerin ise geçici süreyle trafiğe çıkışlarının yasaklanacağı öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER